WooCommerce GLS dodatak koji olakšava poslovanje

Jednostavno izradite GLS naljepnice izravno iz svoje WooCommerce trgovine. Ovo je super rješenje s kojim možete izraditi PDF naljepnicu jednim klikom, koja je odmah spremna za tisak.

Uštedite vrijeme na procesima otpreme s WooCommerce GLS dodatkom. Imamo jednostavne postavke modula koji će vam omogućiti brzu i učinkovitu podršku. Redovito dodajemo nove značajke kako bismo unaprijedili funkcionalnost dodatka.

Jednostavna izrada GLS naljepnica nikada nije bila tako jednostavna i učinkovita kao s našim dodatkom. Kada posjetite narudžbu u administrativnom okruženju WordPressa, samo odaberite dodatne usluge koje želite i kliknite gumb za generiranje GLS naljepnice. Gotovo trenutno će se generirati GLS naljepnica.

Postavite zadane GLS usluge globalno za sve narudžbe i izradite više naljepnica za svaku narudžbu. Svaka naljepnica će imati ispisani trenutni status pošiljke kako biste bili informirani. Naš dodatak vam omogućuje i masovno generiranje GLS naljepnica za odabrane narudžbe. Nakon što su naljepnice pripremljene, jednim klikom možete stvoriti datoteku koja sadrži sve naljepnice spremne za tisak na jednom mjestu.

Sami možete odabrati narudžbe koje želite generirati i filtrirati ih prema potrebama. U našem sučelju za GLS usluge možete postaviti prilagođene opcije za svaku narudžbu. Možete odrediti koliko će kutija biti poslano i vrijednost otkupnine za svaku narudžbu.

Isprobajte WooCommerce GLS dodatak besplatno tijekom 7 dana. Sigurni smo da će vam naš dodatak olakšati život i ubrzati vaše poslovne procese.

Dostava u paketne trgovine je također jedna od opcija koju pruža naš WooCommerce GLS modul na blagajni. Kupci mogu odabrati dostavu u paketnu trgovinu tijekom postupka blagajne. Kada se odabere odgovarajuća dostava, kupcima se prikazuje polje na kojem mogu odabrati GLS paketomat ili paketnu trgovinu na karti. Nakon odabira, mogu vidjeti i detalje odabrane lokacije.

Svoje narudžbe možete jednostavno pratiti s administratorskog sučelja u WordPress okruženju. Samo jednim klikom možete otvoriti URL za praćenje i pregledati sve statuse paketa. Također možete otvoriti URL za praćenje koji je pripremljen za vašeg kupca prema državi otpreme ili državi fakturiranja. Dodatak je u potpunosti lokaliziran za svaku državu kako bi osigurao bolje korisničko iskustvo.

Naš GLS dodatak za WooCommerce e-mailu omogućuje vam da jednostavno dodate broj za praćenje koji se automatski aktivira kada narudžba pređe u status dovršenih. Ovo će smanjiti broj upita kupaca o lokaciji njihovih paketa.

Imate mogućnost izrade i brisanja više naljepnica za svaku narudžbu. Također možete pregledati listu svih naljepnica s detaljima o statusu pošiljke, što vam olakšava komunikaciju s kupcima u slučaju problema.

Nedavno smo implementirali automatsku promjenu statusa narudžbe kako bismo vam olakšali život. Naš će dodatak automatski prepoznati kada je pošiljka narudžbe isporučena i označiti narudžbu kao dovršenu. Ovo će vam omogućiti opuštanje i zaboraviti na ručno dovršavanje narudžbi.

Isprobajte WooCommerce GLS dodatak besplatno tijekom 7 dana. Sigurni smo da će vam naš dodatak olakšati život i poboljšati vaše poslovanje.

Objavljeno dana